fbpx

FAQ

Meest voorkomende vragen

De Jawliners worden verzonden vanuit Nederland.

Wij verzenden alleen binnen Nederland en België. Mocht u vanuit een ander land willen bestellen, neemt u dan gerust contact op – We vinden vrijwel altijd een oplossing.

De verzendkosten zijn gratis in Nederland. In België kost het 3 Euro voor één paar Jawliners, 4,50 voor twee paar Jawliners en 7,50 voor meer dan 2 paar Jawliners.

Wij leveren normaal gesproken binnen 2-3 werkdagen.

Wij versturen de Jawliners met Post NL. 

Wij doen niet aan shipment tracking. Reden hiervoor is om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Zodra u binnen 5 werkdagen na bestelling nog niks ontvangen heeft, neemt u dan gerust contact op. 

Hier kunt u de JAWLINER 2.0 bestellen

Vooralsnog kunt u de JAWLINER alleen op onze website bestellen.

U kunt betalen met zowel uw Credit Card, IDeal en Bancontact.

Het verschil is zeker niet te onderschatten. Indien u een beginner bent raden wij u aan met de JAWLINER Medium te beginnen. U kunt dan later altijd nog switchen naar de Hard versie zodra u uw kaken voldoende heeft getraind. Zonder ervaring en voldoende training zal de JAWLINER Hard te zwaar zijn.

Het hangt er ten eerste vanaf hoevaak u het zult gebruiken. Indien u start met de JAWLINER Medium en er veel en hard op heeft gebeten, dan zal het tijd zijn om over te gaan naar de JAWLINER Hard. Normaalgesproken zult u er 1-3 maanden mee kunnen trainen.

Nee absoluut niet! JAWLINERS bestaan uit 100% FDA gecertificeerd voedselsilicoon. Dus zonder BPA en PVC.

Normaal gesproken gaat de smaak 1-3 maanden mee.

Train a.u.b. niet meer dan 5-10 minuten per 2e dag. Dus om de dag. Vooral voor onervarenen met onontwikkelde kaakspieren kan dit tot klachten leiden.

Dit hangt af van uw lichaamsvetpercentage. Indien uw lichaamsvetpercentage laag is, kunt u de eerste resultaten zien na 3-6 weken.  Maar normaalgesproken is het onderwerp van spieropbouw iets voor de lange termijn en hangt volledig van uw stamina af. Onze klaten zien de meetbare resultaten meestal na 3-6 maanden.

Kauwgom is zeker beter dan niets. Maar wanneer u effectief uw kaakspieren wilt trainen en behaalbaare/zichtbare resultaten wilt boeken, zult u sterker materiaal nodig hebben om te kauwen. De JAWLINER is daarom geen vervanger voor kauwgom. Het is een trainingsapparaat en zou daarom ook zo gebruikt moeten worden. Aangezien trainen met de JAWLINER een grote krachtinspanning is voor uw kaaklijnen, gebruikt het niet meer dan 5-10 minuten per elke tweede dag. Om de dag dus.

Nee, want uw kaakbeenderen kunnen niet getraind worden. Niettemin is ons lichaam een levend organisme dat zich naar nieuwe situaties aan kan passen. Zodra de kaak musculature groeit, groeit de positie van het kaakbeen ook. Dit is echter een zeer lang proces en kan jaren duren.

Ja, zeker! De JAWLINER is speciaal voor dit doeleinde ontworpen. Door het specifiek trainen van de kaakspieren, zullen de kaakspieren groeien en zal de kaaklijk er zichtbaar sterker en strakker uitzien.

JAWLINER 2.0 instructies

1. Start de workout

Pak de JAWLINER 2.0, was ze met warm water en plaats ze op de kiezen: begin met één op de rechterzijde. Zorg er voor ze tussen de laatste twee tanden te plaatsen, en te kauwen op de ruwe en ronde kant.

– Wees voorzichtig en kauw niet met de voor- en hoektanden, om beschadiging van de JAWLINER 2.0 te voorkomen.

2. Kauw langzaam

Kauw langzaam maximaal en houd 1 seconde vast. Herhaal deze oefening tot uw kaakspieren moe worden. Dit zou circa 1 minuut moeten duren.

3. Kauw snel

Kauw nog één minuut snel maar op een gecontroleerde manier.

4. Verwissel van kant

Verwissel nu de kant en plaats uw JAWLINER 2.0 aan de linker kant. Herhaal de oefeningen zoals u die net gedaan heeft. 1 minuut langzaam en 1 minuut snel kauwen.

5. Neem de tweede JAWLINER

Neem een korte pauze van circa 2 minuten. Relax. Voel je kaakspieren – ze zijn flink bezig! – Plaats nu beide JAWLINER op beide kanten.

 

6. Kauw langzaam

Zoals u hiervoor gedaan heeft, kauw langzaam en houd vast. Maak alleen gecontroleerde op en neer bewegingen – dit is erg belangrijk. U zult merken dat het zwaarder is met twee JAWLINER 2.0 te kauwen. Herhaal deze oefening zo lang u zeker bent van een goede uitvoering. (circa 10-20 herhalingen). 

7. Kauw snel

Herhaal het snelle kauwen in een gelijkwaardig gecontroleerde op en neer beweging.

8. Voel het verschil

Kijk in de spiegel en zie het verschil. Je kunt je kaakspieren bijna zien groeien. Herhaal deze zware workout en je zult een flink sterke en getrainde kaaklijn hebben – sneller dan je denkt!
– Doe niet meer dan 5-10 minuten intensieve kaakoefeningen elke tweede dag! Om de dag dus.
– Wees voorzichtig niet te kauwen op de voor- en hoektanden, om schade van de JAWLINER 2.0 te voorkomen.

 

Na overleg met onze orthodontis, is het trainen met de JAWLINER geen kaakbelasting. Echter, alleen indien u onze aanbevelingen volgt: train niet meer dan 5/10 minuten elke tweede dag. Dus om de dag.